Industri nyheder

  • En PVC-slange er en slange eller et rør lavet af polyvinylchlorid (PVC). PVC er et almindeligt plastmateriale med god kemisk resistens, slidstyrke og vejrbestandighed, hvilket gør det velegnet til en række forskellige applikationer, herunder væskeoverførsel, gasoverførsel, dræning, ventilation og industrielle applikationer.

    2023-09-14

  • PVC (polyvinylchlorid) slange er alsidig i mange applikationer, og den har en række fordele, der gør den til et populært valg til væskeoverførsel, væskeoverførsel og mere:

    2023-08-30

  • Metalslange er et fleksibelt rør af høj kvalitet i moderne industrielle rørledninger. Det er meget udbredt i industrielle rørledninger. Det er hovedsageligt sammensat af korrugerede rør, maskebøsninger og samlinger. Den har en ny struktur, stabil ydeevne og pålidelighed. høj fordel.

    2022-08-16

  • Kugleventil, også kaldet skydeventil. I processen med åbning og lukning er friktionskraften mellem tætningsfladerne lille, den er mere holdbar, åbningshøjden er ikke stor, fremstillingen er nem, og vedligeholdelsen er bekvem. Det er ikke kun velegnet til mellem- og lavtryk, men også velegnet til højt tryk.

    2022-08-15

  • Når vi køber den i butikken, kan vi tjekke, om dens farve er ensartet, om overfladen er glat og behagelig, om dens tværsnit er honeycomb-agtig, og om der er lokale bølger og højdeforskelle. hvis vi bøjer det i hånden, Det er ikke let at deformere og er elastisk; når der bankes på overfladen med en hånd, er lyden sprød, hvilket betyder, at materialet i denne pvc plastikslange har stærk sejhed og god kvalitet, mens den ringere pvc plastikslange er meget skør, selvom den er let knækket. Revnet.

    2022-08-12

  • PVC er forkortelsen for polyvinylchlorid, som er et plastmateriale.

    2022-08-10

 12345...9 
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept